Seuratoiminta

Seurat ovat rauhanyhdistyksen pääasiallinen toimintamuoto. Ne ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Seuroja järjestetään toimitalolla sunnuntaisin klo 17.00 tai klo 13.00 ohjelman mukaisesti.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulut pidetään pääsääntöisesti kodeissa sunnuntaisin klo 12. Pateniemen rauhanyhdistyksen pyhäkoulut on jaettu neljään alueeseen; Pateniemi, Kuivasranta, Ritaharju1 ja Ritaharju2. Kaikille yhteisiä yhteispyhäkouluja pidetään toimitalolla ohjelman mukaisesti noin kerran kuukaudessa.

Keväisin järjestetään pyhäkoululaisten ja perheiden yhteinen kevätretki jonnekin lähialueelle.

Raamattuluokka

Raamattuluokkatoiminnan tavoitteena on lisätä ja syventää nuorten tietoutta raamatusta. Toiminnalla pyritään tukemaan ja vahvistamaan kunkin nuoren omakohtaista uskoa ja antamaan voimia uskon pitämiseen. Tavoitteena on myös koota uskovaisia nuoria yhteen tutustumaan toisiinsa ja samalla kiinnittymään oman kotisiionin toimintaan ja Jumalan valtakuntaan.

Raamattuluokat pidetään pääsääntöisesti kodeissa perjantaisin klo 18.00. Raamattuluokkaryhmät on jaettu neljään ryhmään: 4.-luokkalaiset, 5.-luokkalaiset, 6.-luokkalaiset ja 7.-luokkalaiset.

Kaverikerho

Kaverikerho 1.-3.-luokkalaisille kokoontuu kerran kuussa lauantaisin rauhanyhdistyksellä klo 12.00-14.00.

Kerhossa lauletaan yhdessä, leikitään, pelataan, askarrellaan ja ulkoillaan. Tuo kerhon välipalahetkelle mukanasi terveellinen välipala.

Aikuistenkerho

Aikuistenkerho on syys- ja kevätkausien toimintaa yhdistyksen väelle, jolla on aikaa ja mahdollisuus kokoontua kahvittelun ja yhdessäolon merkeissä hartaus- ja kerhotuokioon arkiviikollakin. Kaikki, joille ajat sopivat, ovat tervetulleita.

Kerho kokoontuu normaalisti kerran kuukaudessa, kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Useimmiten kokoonnutaan yhdistyksen toimitalolla, mutta kokoontumisia on myös joskus kesämökki- tai muunlaisten retkikohteiden puitteissa.

Perhe- ja diakoniatoiminta

Toimikunta suunnittelee ja järjestää yhdistyksen alueella tehtävän diakoniatyön. Jumalansanan kuuloon pääseminen ja vastuu huolehtia lähimmäisestä ovat edelleen keskeisessä asemassa diakoniatyössä. Toimikunta kehittää toimintaa, joka tukee ja vahvistaa perheiden arjessa jaksamista.